Dé manier om een prachtige Instagram feed te krijgen

Door 8 september 2016 augustus 2nd, 2018 50 reacties
de tip voor een mooie instagram feed

Instagram accounts met prachtige matchende foto’s doen het hartstikke goed. Hoe mooier de feed, hoe hoger het aantal volgers. Heb jij het idee dat het jou maar niet lukt om een mooie feed te creeëren? Of denk je dat het lastig is? Dan moet je echt even verder lezen. Ik heb namelijk DE manier gevonden om een mooie matchende feed te maken. Hoe? Kies gewoon één van deze thema’s uit!

Hoe doen ze dat toch?!

Als blogger kun je bijna niet om Instagram heen. En waarom zou je? Het is een geweldige manier om in contact te komen met de bezoekers van je blog. Maar als je je account een beetje interessant wilt maken zijn mooie matchende foto’s toch wel een must. Al jaren ben ik stiekem een beetje jaloers op Instagrammers met prachtige matchende feeds. Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt het mij niet? Wat is dit voor magie? En toen vond ik een week weken geleden dit …

Kies gewoon een thema!

Uh.. WOW! Per toeval kwam ik op Pinterest een aantal afbeeldingen met Instagram themes tegen. Ik ben meteen als een gek gaan pinnen en voor ik het wist had ik een heel bord vol thema’s. Wist ik veel dat het zo easy zou zijn om een mooie feed te krijgen! Het enige wat je hoeft te doen is iedere foto hetzelfde te bewerken. Oké, oké.. natuurlijk moeten je foto’s zelf ook mooi zijn, maar dit maakt het al wel een stuk makkelijker.

Hoe werkt het?

Op de afbeeldingen staan een aantal bewerkingen die je kunt uitvoeren op je foto’s. Bijna alle afbeeldingen gaan er vanuit dat je de foto bewerkt in de app VSCOcam (iOS, Android). Die app moet je dus wel eerst even downloaden.

Open vervolgens je foto in de app en bewerk het volgens de instellingen op de afbeelding. That’s it! Als je dit consistent bij al je foto’s doet heb je binnen no-time een mooie feed. Laat die nieuwe volgers maar komen!

Misschien ben ik late to the party, maar ik was echt een beetje flabbergasted toen ik dit vond haha. Wist jij dit al wel? Of ben je net als ik verbaasd dat het zo gemakkelijk is en dat je het gewoon op Pinterest kan vinden? Oh.. voel je trouwens vrij om je Instagram account hieronder te delen bij de reacties! Als je mij wilt volgen kun je me vinden @blogchick. 😀

Vind je dit interessant? Pin het op Pinterest voor later!

de tip voor een mooie instagram feed

50 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.