Hi! Mijn naam is

Anouk Broer

Met een Bachelor Informatiekunde en een Master Computercommunicatie op zak, durf ik wel te zeggen dat ik een computernerd ben met een passie voor taal. Schrijven is echt mijn ding en vind ik geweldig om te doen. Vooral op het internet! Niet verwonderlijk dus dat ik al sinds 2005 in de blogosphere te vinden ben. Daarnaast ben ik sinds 2013 ondernemer en heb ik een grote voorliefde voor alles wat met online marketing te maken heeft.

Na een paar jaar gewerkt te hebben als online marketeer en communicatiespecialist besloot ik het roer om te gooien. Ik merkte namelijk dat ik het veel leuker vond om mensen te leren hoe ze zelf hun eigen marketing en communicatie kunnen doen, dan het allemaal voor ze te doen. Ik stopte met mijn bedrijf en al mijn werkzaamheden, en besloot me volledig te gaan richten op het ontwikkelen van online cursussen. Al mijn kennis en ervaring op het gebied van bloggen, marketing en communicatie verwerk ik hierin.

Mijn cursussen zijn gericht op ambitieuze vrouwelijke bloggers en ondernemers die online geld willen verdienen door het verkopen van digitale producten of diensten. Ik leer deze vrouwen hoe ze hun ideeën kunnen vertalen naar een helder en winstgevend concept met een goede strategie. Vervolgens leer ik ze hoe ze hun bereik organisch kunnen laten groeien, en ervoor kunnen zorgen dat mensen ook daadwerkelijk hun producten en diensten gaan aanschaffen. Zou jij dit ook wel willen? Dan ben je hier aan het juiste adres.