De titel van dit artikel zegt eigenlijk al genoeg! Ik denk er al zeker twee jaar over na om een YouTube kanaal te beginnen, en ik heb nu eindelijk besloten de stap te wagen. In dit artikel wil ik je wat meer vertellen over deze keuze én over mijn nieuwe kanaal. 

‘Had ik maar..’

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van ‘had ik maar’? Met dat gevoel loop ik nu al een tijdje rond. Zo’n twee jaar geleden kwam het in me op om een YouTube kanaal te beginnen met tutorials over bloggen, Photoshop en andere creatieve dingen. Het leek me super leuk, maar ik stelde het telkens weer uit. Ik had elke keer een nieuw smoesje om het niet te doen, de één nog slechter dan de ander. Ik wachtte telkens op het perfecte moment, maar het perfecte moment bestaat helemaal niet. En dat wist ik best.

Nu, twee jaar later, heb ik spijt dat ik destijds niet begonnen ben. Omdat ik het niet weer twee jaar lang wil uitstellen heb ik besloten nu dan toch echt maar te beginnen.

Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet spannend vind. Ik deel eigenlijk heel erg weinig beeld van mezelf op internet, en om dan nu met m’n bakkes op YouTube te verschijnen (nota bene onder mijn eigen naam) vind ik dan toch wel een dingetje. Maar goed, dat is even wennen denk ik. Het is sowieso erg wennen om jezelf op video te zien én om jezelf te horen. Het enige wat ik zie en hoor zijn dingen die ik beter had kunnen doen haha.

Wat kun je verwachten?

Oké lets get to the point. Wat je kunt verwachten? Voornamelijk een nerd die achter haar computer zit en dingen laat zien. 🙂 Op mijn kanaal wil ik informatieve video’s plaatsen over bloggen, fotografie, Photoshop, tekenen, ondernemen en nog véél meer. Eigenlijk allemaal dingen die je ook gewoon in een blogpost kunt verwachten op deze website.

In eerste instantie zullen het vooral Photoshop/computer tutorials zijn, omdat ik die het leukst vind om op te nemen en het me (denk ik) het beste ligt.

De video’s zullen dus informatief zijn. Uiteraard wel met een kleine persoonlijke touch, maar daar blijft het denk ik ook bij qua persoonlijke dingen. Mij zul je bijvoorbeeld niet zo snel zien vloggen, dat is gewoon helemaal niks voor mij. Ik ben wat dat betreft best gesteld op mijn privacy haha.

Het kanaal + het uploadschema

Morgen komt de eerste video online op mijn nieuwe kanaal. De naam van het kanaal? Anouk Broer, lekker origineel dus. Mocht je het leuk vinden, dan kun je je natuurlijk (als eerste! haha) abonneren. De video plaats ik morgen ook uiteraard hier op de website, dus die zie je dan vanzelf wel verschijnen.

Voor nu ben ik van plan om sowieso iedere woensdag een nieuwe video te plaatsen. Mocht ik een keer tijd en energie over hebben, dan kun je er ook eentje verwachten op zondag.

Suggesties?

Ik heb een hele lange lijst met video ideeën (logisch na 2 jaar haha), maar ik zou het wel fijn vinden om te weten waar vraag naar is. Dus mocht rondlopen met een prangende vraag, of iets wat je graag zou willen leren, laat het me dan vooral weten! Wellicht kan ik er dan een video over maken.

Tot zo ver deze mededeling haha! Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je wat gaat hebben aan mijn video’s.

Auteur

Hi! Ik ben Anouk en mijn doel is om jou te helpen met het opzetten van een succesvolle én winstgevende blog. Mijn website staat vol tips die je hierbij kunnen helpen, en ik weet 100% zeker dat het jou ook gaat lukken. Succes en veel leesplezier!

Laat een reactie achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.